La Gigaenquesta arriba a 1.230 llars molletanes

Dissabte 95 voluntaris visitaven les llars molletanes per realitzar la Gigaenquesta. Les visites porta per porta continuaran durant el proper cap de setmana.

Dissabte passat un total de 41 parelles de voluntaris van visitar els domicilis de la nostra ciutat per realitzar la Gigaenquesta, un qüestionari format per sis preguntes sobre Catalunya i el seu futur. La jornada va començar a la Sala Fiveller on es van reunir els voluntaris per distribuir-se les zones d’actuació.

 

 

Mollet, segons expliquen els organitzadors, té un total de 11.300 llars i cada parella en va visitar 30. Així, els voluntaris van trucar al timbre de 1.230 llars de la nostra ciutat per conèixer l’opinió dels ciutadans.
 

 


Del total de llars visitades van rebre l’enquesta el 66% dels domicilis (820 llars). El 33% dels habitatges restants es trobaven desocupats en el moment de la visita i els voluntaris van deixar la informació i l’enquesta, que es pot respondre gratuïtament per correu postal.

 

 

Els organitzadors destaquen que no es va produir cap incident durant tota la jornada i que tothom va ser atès, o no atès, correctament.

 

 

L’enquesta, que porta per nom ‘Fem un país nou’, té l’objectiu de conèixer la visió futura que tenen els ciutadans sobre Catalunya, quines són les seves preferències i la seva predisposició a vot. Durant el transcurs d’aquesta setmana es continuarà realitzant l’enquesta segons les possibilitats dels voluntaris i dissabte vinent algunes parelles tornaran a visitar els domicilis dels molletans.

 

Edicions locals