El CF Mollet perdona i surt derrotat de Vic

Els molletans són superiors a la UEC Vic, però acaben perdent per la mínima (1-0) al desaprofitar les seves oportunitats.

El CF Mollet va agafant el ritme de la competició i, a cada matx, millora el seu joc. Lluny de casa, però, encara té l'assignatura pendent de guanyar algun punt. Per tercera vegada, els molletans han perdut en un desplaçament. Diumenge, el CF Mollet s'enfrontava a la UEC Vic, en un partit que a priori ja s'endevinava igualat. Malgrat tot, l'equip molletà ha sortit al terreny de joc molt fort i abans de la mitja hora podria haver marcat. En dues ocasions, Bangoura i Lluís respectivament, s'han plantat sols davant del porter local. Tots dos cops, però, no han pogut finalitzar la jugada. Ben al contrari, el gol l'ha marcat el Vic al minut 35. Pol ha aturat un xut, amb tanta mala sort que el refús ha caigut a peus del davanter local, David, que no ha perdonat.

 

A la represa, el Vic s'ha tancat al darrere. Per la seva banda, el CF Mollet ha portat el pes del joc, dominant a plaer, però sense rematar les ocasions que va tenir. Brian, en dues oportunitats, i Gallart han pogut aconseguir l'empat, però la pilota no ha volgut entrar, i els molletans han acabat perdent per la mínima. Amb aquesta derrota, el CF Mollet ocupa la 8a posició, amb 9 punts. El proper diumenge, a les 18h, l'equip rep al CF Lloret al Germans Gonzalvo.

Edicions locals