El Recanvis Gaudí es col·loca líder de la Copa Catalunya

El Club Bàsquet Mollet derrota al Netsport-El Masnou per només dos punts (67-69) en un final d'infart amb pròrroga inclosa.

El Recanvis Gaudí-CB Mollet es va desplaçar el cap de setmana a El Masnou, conscients de la dificultat del matx. Tant els molletans com els maresmencs arribaven al partit sense cap derrota. Com era d'esperar, el partit va estar molt igualat, i va tenir un final d'infart. Va caldre una pròrroga per a que el CB Mollet s'imposés, però amb només dos punts d'avantatge (67-69). La victòria dels molletans té molt de mèrit, al superar a casa seva a un equip del potencial del Netsport-El Masnou, que arribava imbatut.

 

Amb aquesta victòria, el Recanvis Gaudí es col·loca com a líder de la categoria Copa Catalunya de bàsquet, amb quatre victòries i cap derrota. Només li segueixen el ritme el Baricentro Barberà i la UE Sant Cugat. Precisament, el Baricentro Barberà serà el rival del CB Mollet en la pròxima jornada. La cita tindrà lloc dissabte vinent, a les 19.15 hores, al pavelló Plana Lledó.

Edicions locals