Gran èxit de l'Oktober Torrat Fest

El Mercat Vell es va omplir dissabte per gaudir d'aquesta festa amb arrels alemanyes organitzada per la Colla dels Torrats. Es van esgotar les 75 places per gaudir del tast de cerveses internacionals.

El Mercat Vell es va convertir dissabte passat en una petita part de Baviera amb motiu de la celebració de l'Oktober Torrat Fest, organitzat per la Colla dels Torrats. Com passa cada any en aquesta regió d'Alemanya, durant tot el dia els assistents al Mercat Vell van gaudir d'activitats relacionades amb la beguda més venerada pels germànics, la cervesa. “Des de la colla estem molt contents, perquè hi va haver una gran afluència de públic i totes les activitats van funcionar molt bé”, explica Deborah Plans, cap de colla dels Torrats.

 

La jornada va començar amb un taller de cervesa artesanal, ofert per l'empresa Catalan Brewery, en el qual els assistents van participar en l'elaboració de la beguda. “El taller va tenir una gran acollida, perquè els assistents van poder tocar els ingredients, olorar-los i conèixer tot el procés de fabricació de la cervesa”, indica Plans. La marca catalana va oferir tasts de la seva cervesa i va posar en venda les seves ampolles. “Es va acabar tant el bidó que van portar per tastar com les ampolles que va posar a la venda, la seva cervesa va agradar molt a tot el públic”, assenyala la cap de colla. A la tarda, la cerveseria Hops va oferir un tast de cerveses internacionals. El tast va tenir tant d'èxit que es van esgotar les 75 places per participar-hi. La festa va acabar amb el concert de música celta per part del grup The Celtics i una sessió de Dj's per posar el punt i final.

Edicions locals