El pavelló Riera Seca acull diumenge una vetllada pugilística

La vetllada comptarà amb 12 combats de boxa en categoria amateur. Hi participaran els púgils molletans Dani Codes, Pol Ferrer, Aitor Rodríguez i Antonio López.

Aquest pròxim diumenge, 19 d'octubre, el pavelló Riera Seca acollirà un espectacle esportiu poc habitual a Mollet. Es tracta d'una vetllada pugilística de gran format, amb 12 combats en la categoria amateur. L'esdeveniment, organitzat pel gimnàs molletà Paradise i el Club Boxeo Lin (Sabadell), començarà a les 18 hores. De tots els púgils que prendran part, quatre són de la ciutat. Es tracta de Dani Codes, Pol Ferrer, Aitor Rodríguez i Antonio López, tots ells membres del club Paradise. Daniel Codes s'enfrontarà a Wilmer Olivo; i Pol Ferrer combatrà contra Víctor Fernández. Per altra banda, Aitor Rodríguez es veurà les cares amb Antonio Cortés i Antonio López tindrà com a rival a David Peguero.

 

La vetllada de boxa tindrà una altra sorpresa com, per exemple, el primer combat que es durà a terme. Al ring hi pujaran Nayma i Eva Díez, que demostraran que la boxa també pot ser practicat per les dones. Seran un total de 12 combats, que faran gaudir al públic assistent. El preu de l'entrada és de 15 euros a l'entrada del pavelló. Les entrades també es poden adquirir anticipadament a un preu de 10 euros. Les entrades anticipades es venen al Gimnas Paradise, la tenda Limit, el bar La Pera i als gimnasos participants a la vetllada.

Edicions locals