La Crida continua amb les assemblees als barris

Divendres passat va ser el torn dels barris de Can Pantiquet, Riera Seca i La Casilla amb una trobada a l’avinguda Gaudí. Aquest divendres els protagonistes seran els barris de l’Estació de França, El Calderí i l’Estació del Nord i la trobada se celebrarà

La Crida per Mollet continua informant a la ciutadania de la seva existència i de la seva manera de fer amb trobades als barris. De moment, ja han estat informat els barris de Plana Lledó, Can Borrell i Santa Rosa, amb una trobada al parc de Can Borrell, i els barris de Can Pantiquet, Riera Seca i La Casilla, amb una trobada a l’avinguda Gaudí. Aquest divendres es realitzarà l’última trobada amb els veïns abans de realitzar l’acte central de presentació del projecte. Així doncs, la Crida ha convocat divendres, a les 19h, a la plaça Pau Casals als veïns de l’Estació de França, El Calderí i l’Estació del Nord.

 


L’acte central de presentació de la Crida per Mollet tindrà lloc divendres 24 a la Plaça Catalunya, si les condicions meteorològiques ho permeten. Els organitzadors estan cercant un indret alternatiu en cas de pluja.

 


La Crida per Mollet és un  moviment ciutadà que té com a objectiu la construcció d'una candidatura unitària del moviment social i popular molletà a les municipals de maig de 2015.

Edicions locals