L’espectacle ‘Inimitable’ del Circ de Catalunya arriba a Mollet

Recinte Firal de Ca l’Estrada - www.circdecatalunya.com

Des de dijous fins dilluns el Circ de Catalunya visitarà la nostra ciutat per oferir el seu espectacle on participen 25 artistes. Amb més de 12 generacions dedicades al món del circ i amb espectacles realitzats internacionalment, el Circ de Catalunya porta 4 anys recorrent el territori per oferir el seu art als ciutadans. Des de dijous fins dilluns de la setmana vinent serà el torn de la nostra ciutat, on oferiran l’espectacle que porta per títol ‘Inimitable’.

 


“L’objectiu és fer gaudir a tothom del nostre art”, explica en Jaume Clos, un dels membres del Circ de Catalunya. En aquest sentit, es poden adquirir entrades a 6 euros pels espectacles de dijous (19h)  i  dilluns (18h) i entrades a partir de 8 euros per divendres (19h), dissabte (17h i 19.30h) i diumenge  (17h i 19.30h).

 


L’espectacle està format per diversos números que engloben una gran varietat de disciplines per tal d’oferir la màxima diversitat d’elements al públic. Des dels motoristes de l’infern, que realitzen contorsions i acrobàcies a dalt de les motos, passant per la dona làser, que ofereix un espectacle futurista amb una coreografia espectacular, fins als pingüins de Madagascar, que faran ballar als més petits de la casa. I cal no oblidar molts altres espectacles com equilibris amb escala vertical, números de força, l’home bandera i màgia entre molts altres números. En total, dues hores de diversió que no us deixaran indiferents.

 

Edicions locals