ERC té una visió única sobre Gallecs

Divendres l’Església de Gallecs acollirà la presentació d’un manifest sobre el futur de Gallecs per part d’Esquerra Republicana de Catalunya.

El divendres passat els representants de les seccions locals d’ERC de Mollet, Santa Perpètua, Parets, Lliçà de Vall, Palau-Solità i Montcada i Reixac van presentar un manifest per reafirmar el compromís dels republicans per consensuar una visió única de Gallecs. El text es basa en sis punts on es demana augmentar l’àrea protegida dins del PEIN; crear un model de gestió del territori unificat entre els municipis afectats; definir les activitats compatibles amb l’entorn; donar la importància que l’espai es mereix realitzant un pla d’adequació a les necessitats; no urbanitzar espais amb importància ecològica; i analitzar totes i cadascuna de les infraestructures previstes en diferents planificacions per tal de buscar la solució més viable.

 

 

El manifest reafirma el compromís per treballar des del consens per l’augment de l’espai protegit, per un model de gestió unificat, per definir activitats compatibles, per desenvolupar un pla d’adequació de necessitats i per un anàlisi integrat de les necessitats d’infraestructures. Durant la presentació del document unitari, el candidat a l’alcaldia de Mollet, Oriol López, va instar a les altres forces polítiques a fer el mateix.

 

 

El portaveu d’aquesta iniciativa i diputat responsable de Territori, Marc Sanglas va assegurar que “el document formarà part dels programes electorals d’ERC a les sis poblacions”.

 

 

Edicions locals