Més de 360.000€ en ajuts de menjador escolar i escoles bressol

L’Ajuntament de Mollet anuncia que complementarà els ajuts de menjador que concedeix la Generalitat per poder arribar a les famílies més desfavorides.

L’Ajuntament de Mollet amplia la partida d’ajuts en el pressupost municipal per poder fer front a les necessitats de la ciutadania. Així, el Consistori ha anunciat que destinarà més de 200.000 € per ajuts de menjador escolar i 160.000 € per ajuts per a nens i nenes de les escoles bressol. “Aquests ajuts seran possibles gràcies a l’esforç del govern municipal que ha ampliat aquesta partida en el pressupost municipal per poder ajudar a les famílies que, en temps de crisi, necessiten més que mai aquest tipus d’ajuts”, expliquen des de l’Ajuntament.

 


En una primera assignació, la Generalitat ha concedit 429 ajuts per menjador escolar del total de 696 peticions que complien els requisits. A banda de minvar el nombre de beques concedides també ha davallat el seu import econòmic. En aquest sentit, l’Ajuntament ha destinat ajudes a les 267 famílies que complien els requisits i ha augmentat la quantia de 50 ajudes més, tot destinant un import superior als 200.000 euros.

 


D’altra banda, l’Ajuntament també concedeix ajuts per a nens i nenes de les escoles bressol. Concretament, ha ampliat aquest tipus d’ajuts respecte el curs passat, passant de 66 a 73 ajuts per un import superior als 160.000 euros.

 

Edicions locals