Conveni per afavorir la inserció laboral

El nou conveni posa en marxa el programa d’intermediació laboral que té l’objectiu d’inserir laboralment un centenar de persones en situació d’atur.

L’Ajuntament de Mollet, a través de l Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO), ha signat un conveni de col•laboració amb el Servei d’ocupació de Catalunya (SOC) per ajudar a buscar feina a 100 molletans que estiguin a l’atur. EMFO valorarà el perfil professional dels participants, farà el seguiment de les candidatures i la preparació d’entrevistes laborals. Simultàniament, EMFO treballa per captar ofertes de feina i, a partir d’aquí, encaixar el perfil dels participants amb els llocs de treball requerits.

 


Els col•lectius als que va dirigit aquest projecte són: persones majors de 45 anys, que portin més de 6 mesos inscrites ininterrompudament com a aturades; persones majors de 30 i menors de 45 anys, que portin més de 18 mesos inscrites ininterrompudament com a aturades; i persones menors de 25 anys, que portin un mínim de 12 mesos inscrites com a aturades i amb especials dificultats d’incorporació al mercat de treball.

 


Les persones interessades en formar part d’aquest projecte poden dirigir-se a l’Oficina de Treball de Mollet (avinguda de Burgos 51) o a les oficines d’EMFO (carrer Riera número 7, 1a planta).

 

Edicions locals