La Molletense presenta els seus equips el pròxim diumenge

El club farà la presentació de tots els seus equips just abans del partit contra el Gramanet Milan. L'equip va perdre diumenge contra el FC L'Escala (2-1).

Aquest pròxim diumenge, la Molletense farà la presentació de tots els seus equips, en totes les categories, abans que el primer equip s'enfronti en una nova jornada de Primera Catalana al Gramanet Milan. La presentació al camp Zona Sud començarà als volts de les 16 hores, i comptarà amb una desfilada dels equips, les fotos oficials i els parlaments dels representants del club. L'acte tindrà la presència de l'alcalde Josep Monràs, que dirigirà unes paraules als joves jugadors del club. A les 18 hores, el primer equip jugarà contra el Gramanet Milan, que es troba en última posició de la classificació amb només un empat.

 

Aquest matx arriba una setmana després que l'equip perdés un nou partit a fora de casa. En aquesta ocasió, la Molletense va caure enfront del FC L'Escala (2-1), en un partit molt trepidant i igualat. En només 25 minuts, ja s'havien transformat els tres gols. L'Escala es va avançar de seguida amb dos gols. Tot i així, els molletans es van sobreposar i van retallar distàncies amb un gol de Muniesa. Durant la resta del temps, L'Escala es va tancar al darrere. La Molletense va pecar de manca de punteria i no va saber materialitzar les ocasions que va tenir per aconseguir un desitjat empat. L'equip molletà es troba actualment a la 9a plaça, a només dos punts de la zona del descens, però amb l'oportunitat de seguir sumant aquest pròxim diumenge davant d'un rival més feble.

Edicions locals