El Concurs de Pintura a l'Aire Lliure ja té guanyadors

Jordi Torrent guanya el Premi Col·lecció Garreta-Rovira, i Joan Vila i Dídac Reyes s'enduen respectivament els premis Ciutat de Mollet i Casal Cultural.

El 5è Concurs de Pintura a l'Aire Lliure ja té el nom dels seus guanyadors. Aquest diumenge a la tarda, el jurat va donar a conèixer el seu veredicte amb els guanyadors dels seus 15 premis. El Premi Col·lecció Garreta-Rovira se l'ha endut Jordi Torrent, que guanya els 800 euros del guardó. L'entitat guardarà la seva obra dins del seu fons pictòric. Un altre dels premis destacats és el Premi Ciutat de Mollet, que ha estat per a Joan Vila. En aquest premi el premi és de 600 euros. Per últim, el Premi Casal Cultural amb un valor de 450 euros se l'ha endut Dídac Reyes.

 

Des de la Col·lecció Garreta-Rovira, es valora molt positivament la participació en aquesta 5a edició del Concurs, sobretot tenint en compte que a primera hora del matí va caure un fort aiguat. Més de 40 pintors van realitzar les seves obres durant el matí a les rambles Fiveller i Balmes. L'entitat també destaca l'altíssima qualitat dels quadres presentats, i desitgen que aquesta gran participació permeti que la cita, que se celebra el primer diumenge d'octubre, es pugui repetir durant molts anys.

Edicions locals