Mollet és exemple pel projecte ‘Diet for a Green Planet’

L’Ajuntament ha participat en el III Seminari Internacional d’experiències en circuits curts de comercialització per l’agricultura ecològica, que es va celebrar a Madrid.

El passat cap de setmana la regidora d’educació, Alícia Domínguez, presentava a Madrid l’experiència de Mollet en la participació del projecte europeu ‘Diet for a Green Planet’. Així, la nostra ciutat es mostrava com a exemple al III Seminari Internacional d’experiències en circuits curts de comercialització per l’agricultura ecològica, després que Ecologistes en Acció, els organitzadors de la trobada, es possessin en contacte amb el Consistori molletà. La finalitat d’aquest seminari ha estat aprofundir en els reptes i oportunitats que ofereixen els Circuits Curts de Comercialització, és a dir, la comercialització de productes de proximitat.

 


El projecte europeu ‘Diet for a Green Planet’ s’ha començat a implantar aquest curs escolar a les tres escoles bressol municipals amb l’objectiu d’estendre-ho a la resta de menjadors gestionats pels serveis municipals i afavorir aquesta alimentació a la resta de menjadors escolars de la ciutat. “L’objectiu d’aquest projecte és passar del menjar convencional al menjar ecològic d’acord amb els criteris de la xarxa URBACT: un menjar sa, saborós, ecològic i de proximitat, tot evitant el malbaratament”, ha explicat Domínguez.

Edicions locals