molletama.cat està present al Grup de Diaris Digitals de Catalunya

Dijous es presentava el Grup de Diaris Digitals de Catalunya, format per 17 mitjans de comunicació, al Col·legi de Periodistes de Catalunya.

molletama.cat és un dels 17 mitjans de comunicació que formen part del Grup de Diaris Digitals de Catalunya, una iniciativa que pretén coordinar la feina entre els periodistes i potenciar la difusió de les notícies locals d’interès nacional. La informació confluirà al web catalunyaplural.cat, que redirigirà als lectors a cadascun dels mitjans locals que en formen part. Properament, al web de molletama.cat els lectors també podran accedir a les notícies de referència d’arreu del territori català.

 


El director de la revista Mollet a mà, Josep Lluís Bonet, valora molt positivament la iniciativa ja que representa “un aparador de la informació del nostre municipi arreu de Catalunya i també del territori espanyol”.

 


La degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Neus Bonet, destacava durant la presentació que “la iniciativa té un futur esperançador ja que el consum de la informació digital ha crescut els darrers anys en relació a la que es difon amb paper”. A més, ha afirmat que l’oferta del Grup de Diaris Digitals encaixa amb el lema dels responsables del Col•legi: “Més periodisme i de més qualitat, en temps de crisi”.

 

Edicions locals