Forn José Luis, panellets i productes de temporada

c. Francesc Layret 16 – Tels. 675 744 741 i 93 315 45 32

El forn Jose Luis situat al barri de can Borrell, no només crea pastissos ,dolços o salats, crea emocions. Què seria un món sense els pastissos? Amarg molt amarg. Faci fred o calor quan la ciutat dorm o transita desbocada pel frenètic quotidià, José Luis imagina, pensa i elabora, desplegant el seu enginy i creativitat.

 


“Quan elaboro un pastí vs poso els cinc sentits, i si en tingues més els posaria tots”., explica el pastisser. El forn es va crear el 2012 però sembla que sempre ha estat aquí  amb el seu aire clàssic, romàntic i acollidor. Un lloc on fer parada per evadir-se de la vida amb els seus dolços  i els seus salats, el seu cafè o el seu vi, el seu cava o vermut. Un racó també on llegir, conversar, pensar i escriure.

 


I ara que s´acosta la castanyada, el forn Jose Luis posa tots el seus sentits per oferir nous plaers: panellets de pinyons , ametlla, coco i cafè.  Però la tradició no està renyida amb la innovació i aquest any, fruit de la imaginació, el Forn José Luis proposa un nou producte per satisfer els paladars més exigents i diversos: el panellet de pastanaga i coco.

Edicions locals