Els Castellers de Mollet rubriquen la seva millor actuació de la temporada

Els molletans celebren la 22a Diada Castellera, amb les seves millors estructures. Durant la Diada s'han nomenat com a Castellers d'Honor a les colles dels Morats i els Torrats.

Els Castellers de Mollet han aprofitat la 22a Diada Castellera, celebrada aquest diumenge 26 d'octubre a la plaça Prat de la Riba, per oferir la seva millor actuació de la temporada. La Colla Castellera ha descarregat el 5 de 6, el 3 de 6 aixecat per sota, el 2 de 6 i tres pilars de 4 també per sota. Juntament als amfitrions, també hi han actuat els Castellers de l'Alt Maresme, els Castellers de Castellar i la Colla Jove Xiquets de Vilafranca. Els de Vilafranca han celebrat també una diada memorable, amb tres castells de 7, el 4 de 7, el 3 de 7 i el 4 de 7 amb agulla, el primer per a ells de la temporada. L'acte ha començat amb el nomenament del Casteller d'Honor, reconeixement que ha estat per a les Colles Morada i Torrada, que enguany celebren el 20è aniversari. La foto de família i el pilar dels Castellers de Mollet baixat per les escales de la plaça han donat el tret de sortida d'aquesta diada.

 

La Diada de diumenge ha estat l'acte central de la Diada Castellera. Però s'hi han celebrat diferents activitats, que s'han allargat durant tot el cap de setmana. Divendres es va realitzar un assaig a porta oberta i una sessió de música oferida pel Dj The Fool Monkeys. Dissabte es van programar actes per als infants, com una gimcana i un espectacle de teatre infantil. Al vespre, s'hi va realitzar una diada de vigília i el concert del grup Els Laietans. Dissabte al vespre, a més, es va descobrir una placa a la façana de l'antic Ajuntament en commemoració al 3 de 9 amb folre que els Minyons de Terrassa van aixecar en la 20a Diada Castellera. Diumenge al matí, s'ha dut a terme la tradicional Matinada, per anar escalfant motors de cara a la Diada i a la millor actuació de la Colla d'aquest any.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals