El Recanvis Gaudí recupera el liderat

La seva victòria sobre el CB Vic (83-87) el col·loca líder de la Copa Catalunya empatat a punts amb el Baricentro Barberà.

El Recanvis Gaudí-CB Mollet es manté una jornada més com un dels equips més en forma en aquest inici de temporada de la Copa Catalunya. Dissabte al vespre, els molletans es van imposar en el seu desplaçament a Vic. Malgrat jugar fora de casa, el CB Mollet va mostrar el seu millor joc i va guanyar el CB Vic (83-87). Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Baricentro Barberà, líder de la categoria, permet als molletans recuperar la primera posició en la classificació. Ambdós es troben al capdavant de la lliga, amb una victòria d'avantatge respecte els seus perseguidors.

 

Aquest pròxim cap de setmana, la lluita pel liderat es repetirà un cop més, ja que tant el CB Mollet com el Barberà s'enfronten amb rivals directes. El Recanvis Gaudí es veurà les cares amb l'Auto Net&Oil Boet-Mataró dissabte, 1 de novembre, a les 19.15 hores. El Mataró és un dels equips que es troba a només una victòria dels molletans. El Barberà s'enfrontarà al Sant Cugat, un altre dels equips perseguidors. Així doncs, el CB Mollet té la possibilitat de col·locar-se com a líder en solitari si guanya el seu partit i el Baricentro Barberà ensopega en el seu.

Edicions locals