Es presenta la 21a edició del Voluntariat per la llengua

Durant l’acte també es presentarà l’excursió a Santiga que es realitzarà el cap de setmana següent.

Dimecres 5 de novembre el Centre Cultural La Marineta acollirà la presentació de la 21a edició del Voluntariat per la llengua on, a partir d’un vídeo, les parelles lingüístiques explicaran la seva experiència per animar a més ciutadans a participar en aquesta iniciativa. També, durant l’acte de presentació un representant del Club Muntanyenc de Mollet engrescarà als assistents a participar en l’excursió que s’organitza dissabte 8 de novembre a Santiga, Santa Perpètua de Moguda.

 


La sortida està dirigida a les parelles lingüístiques i als alumnes dels cursos de català de Mollet, però s’hi poden afegir tots els ciutadans que hi estiguin interessats. Santiga és una antiga vila rural agregada l'any 1847 a Santa Perpètua de Mogoda on hi ha constància de presència romana. El primer document que menciona aquest petit assentament data del 983. L'Associació d'Amics de Santiga farà una explicació als assistents de l’indret i la seva història.

 


L’excursió s’iniciarà agafant l’autobús Sagalès de la parada de davant del parc de Can Mulà a les 9.05h i la tornada està prevista entorn les 13h. Per confirmar l’assistència cal dirigir-se personalment al Servei Local de Català situat al Centre de Serveis Can Lledó (c. Compte d’Urgell, 26) o trucar per telèfon (93 570 19 92).

 

Edicions locals