Els 100 millors karateques de Catalunya, a Mollet

El Campionat de Catalunya de Karate Kyokyshinkai, organitzat pel Club Shorin Ryu Goshin-do i la federació catalana, reuneix diumenge al matí al pavelló Riera Seca els millors karateques catalans.

Els 100 millors karateques catalans de totes les categories es van aplegar diumenge al matí al pavelló Riera Seca per disputar el Campionat de Catalunya de Karate Kyokyshinkai. La competició va estar organitzada conjuntament pel Club Shorin Ryu Goshin-do i la Federació Catalana de Karate. Els assistents van gaudir de la contesa, en la qual els competidors feien una exhibició tècnica de les kates d'aquest esport. “Fem una valoració molt positiva, ja que es va veure un nivell de competició molt alt”, explica Toni Díaz, vicepresident del club i responsable de la secció de karate a Mollet. La Federació Catalana havia exigit als competidors un nivell mínim de cinturó, per tal d'enfortir el nivell del Campionat i comptar amb uns representants potents de cara al Campionat d'Espanya.

 

Respecte als membres del Club Shorin Ryu Goshin-do que hi van prendre part, tots van fer una bona actuació. De tots ells, en destaquen quatre que van aconseguir pujar al podi en les diverses categories. Marc López i Judit Rando van guanyar en Benjamí masculí i Cadet femení, respectivament. Per altra banda, Núria Pérez va ser subcampiona en Benjamí Femení i Paula Ruiz va quedar 3a en Aleví femení. “Tots els nostres membres van fer un gran paper i estem molt satisfets de les seves actuacions, però l'alt nivell de tots els participants va dificultar que aconseguissin encara més bons resultats”, indica Toni Díaz.

Edicions locals