L’Hospital organitza les III Jornades de Bioètica

Sota el títol ‘L’Ètica i l’Estètica del com som i com fem’ l’Hospital de Mollet acollirà dimarts unes jornades centrades en la importància dels valors, la bona pràctica i la responsabilitat compartida.

El Comitè d’Ètica Assistencial de la Fundació Sanitària Mollet organitza durant el matí de dimarts les III Jornades de Bioètica a l’Hospital de Mollet. Tal com expliquen des de l’Hospital, aquestes jornades pretenen ser un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències compartides amb altres centres hospitalaris. En aquests sentit durant tot el matí es realitzaran ponències i comunicacions dirigides al personal sanitari. Un dels temes que es posarà sobre la taula és la combinació equilibrada entre les accions de cuidar i de curar.

 


També, la jornada inclou una ponència a càrrec de Mireia Vicente, Directora Infermera, i Jose Trinidad, infermera d’Urgències, ambdues de l’Hospital de Mollet, que presentaran el Pla de Civilitat de la Fundació amb una comunicació titulada ‘Créixer en la convivència a través dels valors’.

 

Edicions locals