El Consell de Ciutat aprova lluitar contra la proliferació dels rumors xenòfobs

Dimarts la sessió ordinària del Consell de Ciutat de Mollet aprovava adherir-se a la Xarxa Barcelona Antirumors per a lluitar contra la proliferació dels rumors xenòfobs.

Les instal·lacions d’EMFO acollien dimarts passat una reunió del Consell de Ciutat on, entre d’altres qüestions, es va aprovar l’adhesió a la Xarxa Barcelona Antirumors. L’adhesió permetrà disposar de material, campanyes, missatges i respostes raonades als comentaris i preguntes que es fa la gent en temes com les ajudes socials, beques menjador, sanitat, drets i deures de la ciutadania, incivisme, horaris comercials, etc.

 


Aquesta acció se suma a la moció que el Ple de l’Ajuntament va aprovar el mes passat per combatre els rumors racistes i xenòfobs, en referència als comentaris malintencionats que apunten que des dels serveis socials només s’ajuda les persones immigrants.

 

   
La Xarxa Barcelona Antirumor està formada per l’Ajuntament de Barcelona i 400 entitats, associacions i persones a títol individual, amb l’objectiu de lluitar contra els rumors i difondre missatges verídics.

 

Edicions locals