Dissabte arriba la 2a edició de la cursa nocturna Powersport Mollet NightTrail

La cursa, que sortirà a les 20 hores des de les pistes d'atletisme, comptarà enguany amb dos itineraris de 15 i 5km cadascun. S'habilitaran activitats paral·leles per als més menuts.

El pròxim dissabte, 1 de novembre, tindrà lloc la 2a edició de la Powersport Mollet NightTrail, una cursa a peu que recorrerà carrers de la nostra vila i l'entorn de Gallecs. El seu gran atractiu és que la cursa, organitzada entre d'altres pel Club Atlètic Mollet, és nocturna. La seva sortida i arribada es realitzarà des de les pistes d'atletisme a les 20 hores. Enguany la NightTrail compta amb la novetat que s'han organitzat dos recorreguts ben diferents. L'itinerari principal tindrà una distància de 15 quilòmetres, que s'endinsarà pels camins de Gallecs amb un desnivell d'uns 300 metres. Aquest recorregut és més exigent. Per altra banda, s'ha preparat una cursa de 5km, més adient per als participants novells.

 

Les inscripcions es poden realitzar per internet fins aquest dimecres, 29 d'octubre, a través d'internet, a la pàgina web www.championchip.cat. El preu de la inscripció és de 21 i 15 euros, per a les curses de 15 i 5km. Per inscriure's després, cal enviar un mail a [email protected], i el preu serà de 25 i 17 euros, respectivament.

 

Paral·lelament a les curses, a les pistes d'atletisme s'habilitaran diferents parades amb productes per al corredor, i s'organitzaran diverses activitats per als més menuts. A partit de les 5 de la tarda, es podrà gaudir de tallers per a infants, on es decoraran galetes i castanyes amb motius terrorífics, amb motiu de Halloween. A més, es faran activitats d'iniciació a l'atletisme i diverses curses gratuïts per als nens i nenes de 4 a 13 anys. Per a tots els participants, hi haurà un obsequi.

Edicions locals