Formació en comerç electrònic

Més d’una trentena d’emprenedors aprenen a vendre productes i serveis a través de la xarxa amb el curs ‘Tot sobre l’e-commerce’.

Des del passat 21 d’octubre els Serveis d’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet han posat en marxa un curs sobre comerç electrònic, adreçat a aquelles persones que volen posar en marxa una botiga en línia o que s’estan plantejant transformar l’empresa tradicional al comerç electrònic. Aquest és un curs en línia de la Escuela de Organización Industrial (EOI) i des d’EMFO s’ha apostat per organitzar sessions de formació on els emprenedors visionen, posen en comú els continguts i interactuen amb la plataforma amb el suport i seguiment dels tècnics d’EMFO.

 


Els alumnes que superin l’examen final rebran el certificat acreditatiu de l’EOI i aquells que assisteixen regularment a la formació presencial rebran també un certificat d’aprofitament d’EMFO.

 

D’altra banda, i per aquelles persones que no poden assistir a les sessions presencials, s’ofereix la possibilitat d’establir tutories amb l’equip d’EMFO per fer-ne un seguiment individualitzat.

Edicions locals