Es convoca la licitació per a empreses de neteja viària i recollida de residus

S’aproven els Plecs de clàusules del contracte del Servei de neteja viària i recollida de residus i es convoca la licitació perquè les empreses puguin presentar les seves propostes. Els nous Plecs incorporen, entre d’altres aspectes, els acords arribats amb els 50 treballadors de la nostra ciutat, la incorporació de maquinària elèctrica, en funció de l’amortització, i la substitució de 30 contenidors durant el primer any i 15 durant els següents. També, els Plecs inclouen la incorporació de neteja del clavegueram, que fins ara feia el Consorci de Residus del Besòs.

 

ICV-EUiA votava negativament a la moció en considerar que “no es millora el servei” i que “no existeix la seguretat que la previsió feta sigui suficient per protegir els treballadors”. 

 

Ara Mollet-ERC veia positivament la incorporació de la neteja del clavegueram però asseguraven que “no veiem prou justificat que es puguin assumir ambdues feines amb el mateix personal que fins ara”.

 

El PP justificava la seva abstenció per “no haver tingut la informació amb més temps i poder fer una comissió amb medi ambient”.

Edicions locals