Les càmeres als semàfors i els radars es mantenen actius

La proposta, que ha quedat rebutjada, demanava suspendre el sistema de radars i semàfors amb càmeres mentre s’elabora un pla alternatiu més proper a les demandes ciutadanes.

Queda rebutjada la proposta presentada per ICV-EUiA on es demanava un replantejament de la utilització de semàfors càmera i radars sancionadors. Amb els vots en contra de PSC i CiU, l’abstenció d’Ara Mollet-ERC i l’únic suport del PP, la moció es tirava enrere i no es realitzava cap canvi en aquest sistema. El regidors d’ICV-EUiA, Francisco Sancho, destacava que “hem detectat que no hi ha ningú a Mollet que no hagi estat multat o que no conegui a ningú que hagi estat multat”. Sancho també assegurava que “estem a favor de la seguretat a la ciutat però creiem que la col·locació de les càmeres i els radars és oportunista i s’han tingut en compte els indrets més rentables”. 

 

Ara Mollet-ERC assegurava que “aquest sistema mitjançant una empresa externa posa en dubte la finalitat de tot plegat” però estava d’acord en “utilitzar la tecnologia per conèixer les infraccions”.

 

Des de CiU asseguraven que la seva implantació “ha fet que la sinistralitat i la contaminació de gasos hagin disminuït”.

 

Des del PSC afegien que “les sancions han disminuït durant el darrer any i això demostra que la gent redueix la velocitat i, per tant,  funcionen”.

Edicions locals