L’Hospital organitza les III Jornades de Bioètica

Sota el títol ‘L’Ètica i l’Estètica del com som i com fem’ l’Hospital de Mollet acollia dimarts unes jornades centrades en la importància dels valors, la bona pràctica i la responsabilitat compartida.

El Comitè d’Ètica Assistencial de la Fundació Sanitària Mollet organitzava dimarts les III Jornades de Bioètica a l’Hospital de Mollet. Tal com expliquen des de l’Hospital, aquestes jornades pretenen ser un espai de reflexió i d’intercanvi d’experiències compartides amb altres centres hospitalaris. En aquest sentit durant tot el matí es van realitzar ponències i comunicacions dirigides al personal sanitari.

 

Un dels temes que es va posar sobre la taula va ser la combinació equilibrada entre les accions de cuidar i de curar. També, la jornada ha inclòs una ponència a càrrec de Mireia Vicente, Directora Infermera, i Jose Trinidad, infermera d’Urgències, ambdues de l’Hospital de Mollet, que van presentar el Pla de Civilitat de la Fundació amb una comunicació titulada ‘Créixer en la convivència a través dels valors’.

 

El Conseller de Salut de la Generalitat, Boi Ruiz, ha estat el responsable de cloure les III Jornades de Bioètica a l’Hospital de Mollet.

Edicions locals