CDC posa en marxa accions abans del 9N

CDC de Mollet fa difusió a la nostra ciutat del procés participatiu del proper diumenge amb una nova edició del ‘Parlem-ne’ i una carpa informativa.

Per convidar als ciutadans a participar el proper 9 de novembre Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) a Mollet ha editat un ‘Parlem-ne’ especial i estarà present en una carpa informativa al creuament de Jaume I amb Gaietà Vínzia durant divendres a la tarda, tot el dissabte i tot el diumenge.

 


L’edició especial de la publicació dels convergents és un ‘Parlem-ne’ de 24 pàgines que té una tirada de 10.000 exemplars. A la publicació es pot trobar informació sobre els punts de participació a la nostra ciutat, sobre qui pot votar i com ha de fer-ho i argumentaris sobre la situació de Catalunya a nivell econòmic i social perquè la ciutadania pugui valorar. També, cada exemplar del ‘Parlem-ne’ tindrà 6 paperetes de participació a la part central, fet que permetrà repartir 60.000 paperetes. Els diaris es distribuiran entre les llars molletanes i a la carpa que convergència instal•larà a la nostra ciutat durant el cap de setmana (divendres per la tarda i dissabte i diumenge tot el dia). Aquesta carpa estarà situada al creuament de l’avinguda Jaume I i del carrer Gaietà Vínzia i pretén ser un punt d’informació on els ciutadans podran consultar el local de participació i aclarir dubtes sobre el 9N. En cas de pluja el punt d’informació s’ubicarà a la seu de CiU (avinguda Burgos, 25-27).

 


També, la informació sobre els locals de participació estarà penjada a l’aparador de la seu de CiU a partir de dimecres.

 

Edicions locals