Un molletà detingut per 6 robatoris a domicilis de la ciutat

El presumpte autor dels fets és un molletà, de 21 anys i de nacionalitat espanyola. Els Mossos d'Esquadra no descarten poder relacionar a l'individu amb altres robatoris.

A finals del mes passat els Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de la comissaria de Mollet van detenir a un jove de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Mollet com a presumpte autor de sis robatoris amb força en domicilis de la nostra ciutat. El jove, juntament amb una dona que col•laborava amb ell, ja havia estat detingut per fets similars.

 


La investigació es va iniciar a finals del mes de juliol d’enguany quan es va denunciar el robatori amb força en una casa habitada de la ciutat. Els investigadors van comprovar que s’havien venut unes joies sostretes de la casa a una botiga de compravenda d’or de la ciutat i que un home havia donat les seves dades personals per executar la transacció.

 

 

Els Mossos van detenir a l'autor i en l'escorcoll al seu domicili van trobar objectes que podien ser robats. Després d'una minuciosa investigació on s'intentaven relacionar els objectes amb robatoris amb força que s’havien esdevingut durant l’últim any a Mollet, es va constatar que pertanyien a sis robatoris diferents. Alguns dels objectes recuperats són dispositius electrònics, joies i rellotges. L’home, que tenia 12 antecedents policials per fets similars, va passar a disposició judicial i va quedar en llibertat amb càrrecs.

Edicions locals