La Molletense aconsegueix el primer punt lluny de Mollet

L'equip empata a zero contra el Tecnofutbol. Aquest cap de setmana els molletans rebran al CE Manresa, tercer classificat, en un matx que posarà a prova la seva solidesa a casa.

La Molletense va aconseguir diumenge passat el primer punt de la competició lluny del Camp Zona Sud. L'equip va empatar en un partit sense gols contra el Tecnofutbol. El partit va ser molt igualat, tots dos equips es van reforçar a darrere i durant els 90 minuts es van comptar ben poques ocasions. A més, els molletans afrontaven el matx amb baixes molt importants. Només dues ocasions clares per part dels visitants, que va refusar el porter del Tecnofutbol. Així doncs, resultat just i que la Molletense dóna per bo, veient el desenvolupament de tot el partit.

 

Aquest pròxim cap de setmana, la Molletense rep al seu camp a un dels equips més forts de la categoria. Es tracta del CE Manresa, que es troba en 3a posició i que porta una ratxa de tres victòries seguides. Els molletans, però, volen mantenir la seva pròpia ratxa de victòries a casa, on encara no han perdut cap punt.

Edicions locals