S'estrena l’exposició ‘Centenari, 1914-2014’ dedicada als cent anys del CF Mollet

Fins al 8 de desembre es podrà visitar la mostra que compta amb sis espais, com una sala de trofeus o una recreació d'un vestidor antic. S'exposen més de 100 fotografies i un vídeo commemoratiu.

Des de divendres passat, el Museu Abelló acull l'exposició 'Centenari, 1914-2014', composta per més de cent fotografies en honor als cent anys de vida del CF Mollet UE. La mostra compta amb sis espais diferents, entre els quals destaca la recreació d'un vestidor antic i una sala de trofeus. La inauguració de la mostra 'Centenari', a la que hi van assistir més d'un centenar de persones, va comptar amb la presència de l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, i el vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, entre d'altres personalitats. L'exposició es podrà visitar fins al pròxim 8 de desembre.

 

En el seu torn de paraula, el president del club, Feliu Tura, va afirmar sentir-se “molt orgullós de ser el president del club justament en l’any del centenari”, i va recordar jugadors emblemàtics de l'equip, com Raúl Arribas, que va ser porter del RCD Espanyol, o els germans Gonzalvo, que van formar part del Barça de les Cinc Copes. El vicepresident del FC Barcelona, Jordi Cardoner, va tenir paraules d'elogi per al CF Mollet i va encoratjar el club a “complir 200 anys”. Per la seva banda, l'alcalde Josep Monràs va destacar “la gran funció social que l'entitat tenia en els seus inicis a la ciutat”. Al final de la presentació es va projectar un vídeo commemoratiu, que recordava fites del club com ara l'antic camp de les Pruneres o l'ascens a Primera Catalana de fa tres anys.

 

La celebració del Centenari del CF Mollet continuarà en les pròximes setmanes i mesos. Tal com va recordar Jordi Candela, president de la Comissió del Centenari, encara queda la presentació del llibre commemoratiu, i diversos sopars amb socis i exjugadors.

Edicions locals