Tret de sortida d'una nova edició dels Jocs Esportius Escolars

Augmenta la participació ostensiblement amb 20 equips més, passant de 51 a 71. Uns 600 nens i nenes prendran part aquesta temporada.

Aquest dissabte, 8 de novembre, s'ha donat el xiulet inicial d'una nova temporada dels Jocs Esportius Escolars, una competició de referència a la comarca. Cada any, augmenta la xifra de participació d'equips, i aquest any no n'és una excepció. Ben al contrari, enguany hi participaran 20 equips més respecte el curs anterior. Hi prendran part 71 conjunts, vers els 51 que hi van participar la temporada passada. La majoria d'aquests nous equips són de categoria prebenjamí; un nivell que es va estrenar l'any passat i que enguany es consolida.

 

Així doncs, hi participaran 66 equips de futbol sala i 5 de mini bàsquet. En total, uns 600 nens i nenes tant de Mollet com de viles de la rodalia, Montmeló, Caldes, Montornès, Sant Fost i La Llagosta. Hi prenen part les escoles i entitats molletanes Joan Salvat Papasseït, Montseny, Princesa Sofia, Joan Abelló, Cal Músic, Col·legis Nous, Nicolás Longarón, Sant Vicenç, Centre d’Estudis Mollet, AE Anselm Clavé, Institut Mollet, Institut Gallecs, Institut Vicenç Plantada, Unió Futbol Sala Mollet i l'AAVV Estació de França. De la resta de municipis, ho disputaran la Penya Barcelonista Montmeló, el Club Futbol Sala Montornés, l'Escola Les Planes (La Llagosta), l'EIE La Llagosta, el Club Futbol Sala Caldes, l'Associació Esportiva l’Eixample de Parets i el Club Futbol Sala Can Calet (Sant Fost).

 

Els Jocs Esportius Escolars no només valoren la competició, sinó també els valors de l'esportivitat. Per aquesta raó, al final de la temporada, a més dels premis pels equips guanyadors, es lliuraran trofeus a l'esportivitat. Els partits es disputaran cada dissabte al matí a les instal·lacions de Ca n'Arimon i al pavelló de la Riera Seca.

Edicions locals