L'escultor Ricard Mira presenta la seva obra al Museu Abelló

Mira és el segon artista que exposa el seu art a l'espai El Racó de l'Artista, dedicat a l'obra dels creadors locals de Mollet i el seu entorn.

Dissabte a la tarda, el Museu Abelló presentava la segona exposició del nou espai El Racó de l'Artista. El protagonista de la jornada era l'escultor Ricard Mira, que es convertia en el segon artista que exposa en aquest espai dedicat als artistes locals. “Em sento molt orgullós i content de poder mostrar les meves escultures al Museu Abelló”, indica aquest veí de Martorelles. Ricard Mira treballa bàsicament el ferro, un material pesat i dificultós de treballar. Si això no fos prou mèrit, a més Mira juga en les seves escultures amb els buits dins de les figures. “Jugo amb les formes creant buits al seu interior, i això paradoxalment és més complicat -explica Ricard Mira- Per a que la figura quedi agradable, has de fer molt bé les formes, per tant com menys material utilitzes, més complexe és perfilar les expressions de les escultures”.

 

L'estil de Ricard Mira aplega des del realisme d'alguns retrats al surrealisme d'algunes peces, i recorda els seus referents. “Estic aprenent del mestre Gargallo, que en el seu moment ja va treballar els metalls deixant-hi buits”, explica Mira. L'exposició de Ricard Mira es podrà visitar fins a l'1 de febrer.

 

Visitar la galeria d'imatges.

Edicions locals