El Club Ciclista Plana Lladó acomiada la temporada amb una última sortida

El recorregut per la comarca de 88 quilòmetres sortirà diumenge, a les 8h, del Decathlon de Mollet, en una marxa coorganitzada entre l'entitat i l'establiment.

El Club Ciclista Plana Lladó s'acomiada d'aquesta temporada el pròxim diumenge, 16 de novembre, amb una última excursió sobre les bicicletes, que organitza amb la col·laboració del Decathlon de Mollet. Els participants duran a terme una sortida de carretera, que sortirà des de l'establiment Decathlon a les 8 del matí. L'itinerari farà un recorregut per la comarca, anirà cap a Gallecs, Sant Feliu de Codines, per girar cap a La Garriga, Samalús, El Collet, i tornant pel Coll de Parpers cap a Mollet. En total, seran 88 quilòmetres de marxa.

 

El nombre màxim de participants és de 50 ciclistes, que s'hauran d'inscriure a través del correu electrònic [email protected] Per participar, cal complir dues condicions: ser major de 15 anys i tenir llicència federativa. A tots els participants se'ls oferirà gratuïtament begudes i barretes energètiques. El Club Ciclista Plana Lladó atura la temporada de sortides ciclistes amb l'arribada de l'hivern i el mal temps, unes excursions que retornaran d'aquí uns mesos amb la proximitat de la primavera.

Edicions locals