Can Gomà s'omple per recordar a Federico García Lorca

El Centro Cultural Andaluz ret homenatge dissabte passat a un dels grans poetes d'Andalusia, amb una vetllada plena de música, ball i poesia.

El Teatre de Can Gomà es va omplir dissabte passat al vespre per retre homenatge a un dels millors poetes de les lletres espanyoles, Federico García Lorca. L'acte va estar organitzat pel Centro Cultural Andaluz de Mollet que, d'aquesta manera, volia dedicar una jornada a un dels grans poetes nascut a Andalusia. Juntament a Antonio Machado o Rafael Alberti, el granadí García Lorca va formar part de la Generació del 27, un dels moments àlgids de la literatura espanyola i andalusa en uns anys convulsos de l'Espanya del segle XX.

 

En l'homenatge a Federico García Lorca, els espectadors van poder gaudir dels quadres de ball Pasión Flamenca, Triana, i Arte y Compás, i del Coro Rociero Amigos del Rocío. La poesia, en aquest homenatge, no podia faltar. Així doncs, també es van recitar diversos poemes de García Lorca. Fins i tot, la presentadora Charo García es va emocionar al rememorar les paraules d'un dels grans poetes d'Andalusia.

Edicions locals