Centre Mèdic Olivera Oliva, 25 anys d’experiència

Avinguda Jaume I, 144 - Tel. 93 593 76 20

El Centre mèdic Olivera Oliva va obrir les portes del nou centre a la nostra ciutat el passat mes de setembre. Amb tota una vida profesional d’experiència i 25 anys treballant a Mollet, el Centre Mèdic Olivera Oliva ha obert un espai nou tot ampliant els seus serveis.

 


Ara, a més d’oferir  serveis de medicina estètica, psicologia, malalties psiquiàtriques, medicines alternatives i nutrició, també ofereix serveis d’odontologia per a totes les edats . Al centre ofereixen un ampli ventall de tractaments odontològics, tant per a adults com per a infants com, per exemple: ortodòncies, implants, pròtesis, cirurgia maxil·lofacial, corones, etc. També com a novetat el Centre Mèdic Olivera Oliva ofereix tractaments per la caiguda del cabell i realitza microtransplants, entre d’altres teràpies pel cabell.

 


El Centre Mèdic Olivera Oliva ofereix un assessorament general a tots els seus usuaris i gràcies a l’amplia varietat de tractaments que ofereixen, poden visualitzar el problema integralment i fer un tractament personalitzat a cada pacient.

 


Visita’ls i informat dels tractaments que poden ajudar-te!

 

Edicions locals