L’Hospital informa al seu web dels temps d’espera a urgències

L’Hospital de Mollet ofereix un nou servei a través del seu web on es mostren els temps d’espera aproximats del Servei d’Urgències.

Des d’aquesta setmana qualsevol usuari pot consultar el temps d’espera per al Servei d’Urgències de l’Hospital de Mollet des de casa seva. A través del web del centre sanitari s’informarà del temps aproximat que l’usuari s’haurà d’esperar abans de ser atès. Actualment aquesta informació ja es pot consultar a les pantalles informatives de l’Hospital instal•lades a les sales d’espera del Servei d’Urgències.

 

 

Aquesta acció s’emmarca en la voluntat de la institució d’oferir transparència i informació a les persones usuàries del centre, en consonància amb el que marca el Pla de Salut del Departament de Salut. Així mateix, la iniciativa segueix la política de Responsabilitat Social Corporativa de la Fundació Sanitària Mollet quant a transparència i informació constant, un dels objectius principals en els que també es fa especial èmfasi en el si del Consell de Participació Ciutadana de la Fundació.

 

Edicions locals