Marta Rovira recolza Oriol López de cara a les municipals

La Secretària General d'ERC pren part dissabte en la presentació de l'equip d'Ara Mollet-ERC per a les municipals. López avança canvis en la llista electoral i que treballa per sumar esforços de la societat molletana.

Molta expectació ha despertat Marta Rovira, Secretària General d'Esquerra Republicana, en la seva visita a Mollet d'aquest dissabte al matí, una setmana després del 9N. La número 2 dels republicans ha estat la mestra de cerimònies de l'acte de presentació de l'equip d'Ara Mollet-ERC, encapçalat per Oriol López, que es presentarà al mes de maig a les properes eleccions municipals. Rovira ha valorat “molt positivament” la participació en la jornada del 9N a Mollet, i l'ha definit com el “primer acte polític de sobirania per part dels catalans”. Oriol López, candidat a l'alcaldia per part d'Ara Mollet-ERC, ha coincidit amb Rovira i l'ha definit com “un èxit brutal”. “Van votar més de 12.000 molletans, i cal tenir en compte que en les darreres eleccions van votar entre 16.000 i 17.000 persones”, assenyala López.

 

Oriol López ha aprofitat l'ocasió per avançar que el grup d'Ara Mollet-ERC treballarà els pròxims mesos per “sumar molts esforços” entre la societat molletana. El líder republicà a Mollet ha assenyalat que hi haurà molts canvis en la seva llista electoral, i també ha refermat la confiança en Marta Vilaret, que continuarà com a número 2 a Mollet. Respecte a la possibilitat d'un avançament de les eleccions autonòmiques, López ha assegurat: “Ni ens beneficia ni ens perjudica, encarem les municipals amb totes les expectatives per guanyar i provocar un canvi en el Govern municipal, i per això farem campanya al carrer per sumar el màxim de força”.

 

Per altra banda, Marta Rovira també ha contestat als mitjans d'abast nacional i ha assegurat que ERC continua treballant per “donar veu i vot als ciutadans catalans”. “La gent demana que sumem esforços, i no entrarem en retrets, perquè així no es pot construir una base política per al consens”, indica la Secretària General republicana i recorda que el seu partit ja va avisar fa un any que no tornaria a votar a favor d'uns pressupostos que consideren “indignes per a Catalunya”. Respecte a una hipotètica carta de Mariano Rajoy al president Mas, Marta Rovira no espera cap canvi d'actitud del Govern espanyol. “No en tenim gaire confiança i estem segurs que serà la dissetena vegada que l'Executiu de Madrid denega el dret dels catalans a decidir sobre el seu futur”, sentencia la número 2 d'ERC, Marta Rovira.

Edicions locals