L’Ajuntament de Mollet convoca el XX Concurs de Fotografia de Sant Vicenç

L’Ajuntament de Mollet ha convocat la XX edició del Concurs de Fotografia de Sant Vicenç, que se celebra cada any a l’entorn de la Festa Major d’hivern, i que s’ha convertit en un dels actes més consolidats de la festa.

Hi poden participar totes les persones que ho desitgin presentant les seves fotografies abans del 7 de gener de 2015. Cada participant pot enviar fins a tres obres per tema, en color o blanc i negre, que no hagin estat  premiades en altres concursos i que no s’hagin presentat anteriorment en aquest concurs.

 

 

S’admeten tant fotografies fetes en format analògic com digital. Les fotografies es poden haver ajustat digitalment, però tan sols es permeten uns retocs bàsics de lluminositat, contrast i color. No s’acceptaran fotomuntatges ni altres tècniques especials com fotografia infraroja, HDR, etc.

 

 

El lliurament dels originals s’ha de fer per correu lliure de cost o bé personalment a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament de Mollet.

 

 

En l’edició anterior del concurs, s’hi van presentar un total de 164 fotografies, de 44 autors diferents.

 

Premis

  • TEMA   MOLLET

Primer premi:  250 €  i diploma
Segon premi:  150 €  i diploma
Tercer premi:  100 €  i diploma

  • TEMA   LLIURE

Premi únic:  200 €  i diploma

  • PARTICIPANT LOCAL

Per a residents a Mollet, independentment de la categoria a la qual participin: 150 €  i diploma

  •  PARTICIPANT JOVE

Per a joves d’edats compreses entre els 12 i 18 anys, residents a Mollet, independentment de la categoria a la qual participin:  100 €  en material fotogràfic i diploma. Els participants menors d’edat han de posar participant jove al darrere de cada fotografia.

 


La deliberació del Jurat es farà el 12 de gener de 2015, a partir de les 19 h, al Centre Cultural La Marineta. El veredicte es farà públic el divendres 16 de gener al Centre Cultural La Marineta, on tot seguit s’inaugurarà l’exposició de les obres presentades.

 

Edicions locals