La Crida comença a elaborar el programa electoral

Durant les properes setmanes se celebraran quatre jornades obertes per debatre i recollir propostes sobre els eixos programàtics de la Crida.

La primera jornada tindrà lloc divendres, a les 18h a El Casal Cultural, i estarà dedicada a l’atur, el treball, la justícia i l’exclusió social. La segona trobada tindrà lloc dissabte, a les 10h a l’Ermita de Gallecs, i està dedicada a parlar del territori i del medi ambient. Divendres de la setmana vinent tindrà lloc la tercera trobada, a les 18h al Casal Cultural, on es debatrà sobre la els drets socials i la convivència. Per últim, la darrera trobada es farà dissabte 29 de novembre, a les 10h al Casal Cultural, per parlar sobre participació, transparència i poder popular.

 

 

“Les persones que formem part de la Crida creiem que s'ha d'acabar la pràctica habitual de mantenir les coses importants a porta tancada, lluny de la gent del carrer. Volem començar una nova manera de fer, on les persones vegin que poden incidir en les polítiques municipals de forma directa i, el més important, sense haver de formar part de cap partit polític, ja que la simple condició de ciutadà ens hauria de garantir aquest dret”, expliquen des de la Crida.

 

 

Els eixos programàtics de la Crida per Mollet són:

 

  • Lluitem contra la pobresa i la desigualtat
  • Defensem una política econòmica equitativa, justa, i creadora d'ocupació i lliure de corrupció
  • Defensem el nostre territori i edifiquem una ciutat habitable, sostenible i respectuosa amb el Medi Ambient
  • Construïm un poble on tots els drets estiguin garantits, generem una cultura de solidaritat, igualtat i convivència
  • Aconseguim la participació i decisió del poble en els afers públics i fem un Ajuntament democràtic i transparent

 

Edicions locals