L’Hospital ofereix el Premi Top 20 a la ciutat

L’Hospital de Mollet va estar guardonat entre els 4 primers amb el premi Top 20 en Gestió Hospitalària Global i la Fundació Sanitària Mollet ha volgut oferir el premi a l’Ajuntament com a símbol de tota la ciutat.

Dimarts l’alcalde Josep Monràs ha rebut el president de la Fundació Sanitària Mollet, Martí Fabré, i el director de l’Hospital de Mollet, Jaume Duran, que li han mostrat el premi amb el qual l’Hospital ha estat guardonat recentment pels seus indicadors de qualitat clínica i eficiència econòmica.

 

 

“Ens feia molta il•lusió ensenyar el premi a la ciutat, i quin millor lloc que l’Ajuntament per mostrar aquest èxit a tots els ciutadans” ha explicat el president de la Fundació Sanitària Mollet, Martí Fabré. Per la seva banda, el director de l’Hospital, Jaume Duran, ha afirmat que “aquest premi és a l’esforç continuat de molts anys i de tots els professionals, més d’un miler, que formen part de l’Hospital”.

 

 

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha felicitat l’Hospital i totes les persones que hi treballen per aquest guardó tant important i ha afirmat que “aquest premi és la suma d’esforços compartits entre l’Ajuntament i la Fundació, que compartim l’objectiu de donar el millor servei possible a la ciutadania”.

 

 

Els premis Hospitals TOP 20, que atorga l’empresa de serveis professionals IASIST, són de gran prestigi i estan considerats com uns guardons de referència en el sector sanitari d’àmbit estatal. D’entre els 52 hospitals avaluats en aquesta categoria, només els 4 primers han rebut el premi, entre els que hi ha l’Hospital de Mollet que ha estat  guardonat pels seus indicadors de qualitat clínica i eficiència econòmica.

 

Edicions locals