Joventut renova el seu web amb la participació d’un centenar de joves

L’Ajuntament ha renovat la pàgina web de Joventut (www.joventut.molletvalles.cat) per un nou format més dinàmic, que posa de relleu els punts que generen més interès en el jovent.

Dimarts a la tarda es presentava el nou portal de Joventut, amb la presència d’un nodrit grup de joves que han format part del procés de creació. El nou web, amb una aparença clara i senzilla per afavorir la navegació intuïtiva, s’adreça a dos tipus de públic diferents; d’una banda el jovent, i de l’altra els pares i mares. Per tant, en la distribució dels continguts i en l’estil del llenguatge s’ha tingut en compte aquest fet, que es veu, sobretot, en tota la part sobre orientació acadèmica, professional i de mobilitat internacional.

 


Més d’un centenar de joves han pres part del procés de disseny i contingut del web amb l’aportació de les seves opinions per fer un web que sigui proper i atractiu per al col·lectiu jove (entre 12 i 35 anys). De fet, l’alcalde va demanar als joves de Mollet que “si considereu que cal modificar alguna cosa ens ho reclameu, perquè volem que aquest web sigui una eina realment útil per a vosaltres”.

 


La part més destacada del nou portal web és l’agenda d’activitats, que recull tant activitats promogudes des de l’Ajuntament, com des de les diferents entitats o col·lectius de joves. L’agenda també incorpora la possibilitat d’accedir al “calendari de l’usuari”, per poder compartir i geolocalitzar l’esdeveniment. El regidor de Joventut va explicar que “unificar tota la informació que pot interessar els joves en un mateix portal era un somni que ara fem realitat. Esperem que sigui una eina molt aprofitada pel jovent”.

 


El nou web www.joventut.molletvalles.cat ha estat programat i dissenyat per permetre un visionat en format d’app per als dispositius mòbils, ja que el 80% dels joves utilitzen aquests en el consum d’internet.

Edicions locals