Frankfurt's Tino, entrepans inigualables

av. Jaume I, 154 – Tel. 93 579 2288 - c. Ferrer i Guàrdia, 21-23 – Tel. 93 544 5647

Amb més de 35 anys d’experiència en el sector, Frankfurt’s Tino ofereix els seus productes a dos establiments de la nostra ciutat. La qualitat en el seu menjar, la gran varietat d’entrepans que es poden trobar i les salses úniques de les que disposa l’establiment, han fet que Frankfurt’s Tino adquireixi renom entre els molletans.

 


A Frankfurt’s Tino podràs trobar una gran varietat d’entrepans realitzats al mètode més tradicional.  “Tots els nostres productes tenen un sabor tan característic ja que estan fets a la planxa, i no pas al bany maria”, explica el propietari de Frankfurt’s Tino. I és que l’establiment s’ha convertit en un referent a Mollet en el món dels frankfurt, ja que compta amb una trentena d’entrepans calents diferents.

 


També, cal tenir en compte que les salses per acompanyar els entrepans de les que disposen a l’establiment són exclusives i inimitables, ja que estan creades pel propi Tino, el propietari del restaurant. Algunes de les salses que es poden trobar són mostassa, salsa de tomàquet i salsa de carn entre d’altres.

 


No ho dubtis, prova els seus entrepans i repetiràs.

Edicions locals