18 molletans comencen a treballar durant 6 mesos

Avui dijous s’han incorporat a la feina les 18 persones que durant 6 mesos treballaran a l’Ajuntament dins el Programa Treball i Formació.

L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, donava la benvinguda, avui al matí, a les 18 persones aturades que han estat contractades per l’Ajuntament de Mollet a través del Programa Treball i Formació. Aquest programa s’adreça a persones aturades, prioritàriament a partir de 30 anys i que hagin exhaurit la prestació de l’atur. Combina un contracte de 6 mesos (fins al mes d’abril de 2015) a jornada completa i formació professionalitzadora (90-100 hores) que s’haurà de portar a terme dins la jornada laboral. Precisament, l’alcalde ha destacat que “avui en dia, la formació no és garantia de treball; però sí una gran oportunitat per trobar-ne. Per tant, la combinació de treball, salari i formació ofereix una oportunitat immillorable”.

 

 

Les 18 persones contractades treballaran en diferents serveis municipals desenvolupant 7 projectes en els següents àmbits: Administració i gestió; Comerç i màrqueting; Agrària; i Serveis socioculturals i a la comunitat. Des de l’Empresa Municipal de Formació i Ocupació (EMFO) es farà seguiment i tasques de tutorització, alhora que es treballarà amb les empreses del territori per facilitar la inserció laboral. Aquest projecte està subvencionat pel Servei d'Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu.

 

 

L’alcalde ha demanat als nous treballadors que aprofitin l’experiència i que tinguin en compte que “l’Ajuntament fa un esforç molt important perquè el primer objectiu del govern municipal és que els nostres ciutadans trobin feina”.  

 

Edicions locals