Parets encarrega una Dona d’Aigua

L’Ajuntament de Parets s’implica en el projecte Dones d’Aigua de l’Institut Municipal de Servei als Discapacitats (IMSD) de Mollet, amb l’encàrrec d’una Dona d’Aigua com a obsequi institucional.

Dimecres al migdia l’alcalde de Parets, Sergi Mingote, i la regidora de Benestar Social, Susanna Villa, visitaven el Centre Ocupacional del Bosc i Centre Especial de Treball Taller Alborada acompanyats per l’alcalde de Mollet, Josep Monràs i la regidora de Serveis Social, Ana Díaz. Durant la visita han pogut conèixer el procés artesà d’elaboració de les Dones d’Aigua, a més d’encarregar-ne una per al seu municipi.

 

 

‘Benvinguda’ és el nom de la Dona d’Aigua de Parets, un encàrrec que permetrà contribuir a tirar endavant el servei que presta l’Ajuntament de Mollet des de l’IMSD a usuaris de tot el Baix Vallès.

 

 

Per la seva banda, l’alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha agraït a Parets el seu encàrrec, “fet que demostra la seva sensibilitat envers el col·lectiu de persones amb discapacitat”. Monràs ha aprofitat per “fer una crida a tots els municipis de la comarca perquè allò que necessitin i pugui oferir-los l’IMSD, ens ho encarreguin per ajudar a la sostenibilitat d’aquest servei”.

 

 

Les dones d'aigua són un projecte artístic i artesà de que va néixer dins un taller d'artesania del Centre Ocupacional del Bosc i que posteriorment s'ha desenvolupat en col•laboració amb el Taller Alborada. Les dones d'aigua simbolitzen la força, la vida i l'energia de l'aigua, en forma de nina feta totalment a mà. Comprant aquests productes es col•labora amb la inserció laboral i social de persones amb discapacitat psíquica de la comarca. Aquestes obres d'artesania es comercialitzen a la botiga de l'Hospital, als centres de l'IMSD i a través d'internet.

 

Edicions locals