El Club d'Escacs Mollet inicia la lliga a casa

El sorteig del calendari de Divisió d'Honor determina que el club jugarà a Mollet quatre dels 7 partits de la fase regular, i s'estrena el 24 de gener contra la Societat Coral Colón de Sabadell.

El Club d'Escacs Mollet ja coneix els enfrontaments que disputarà aquesta pròxima temporada, ja que aquest cap de setmana s'ha realitzat el sorteig dels dos grups de Divisió d'Honor. L'entitat debutarà per primera vegada en aquesta categoria dissabte 24 de gener, al centre cívic La República, contra un dels clubs més forts de Divisió d'Honor, la Societat Coral Colón de Sabadell.

 

La fase regular constarà de 7 jornades, de les quals el CE Mollet en disputarà 4 a la seva seu social. Els quatre millors equips d'aquesta fase regular mantindran la categoria i lluitaran pel títol. Per contra, els quatre pitjors conjunts lluitaran entre ells per mantenir-se a Divisió d'Honor. La fase regular acabarà el 7 de març, i una setmana després començarà la segona fase, que finalitzarà l'11 d'abril. El calendari de la lliga està disponible a la pàgina web del Club d'Escacs Mollet.

Edicions locals