Mollet defensa l’esport local

El Ple aprova una moció en defensa i suport als clubs esportius de base i una altra en contra de la llicència esportiva espanyola única.

L’equip de govern presentava una moció, que rebia el suport de tots els grups a excepció del PP que s’abstenia, on es demanava a l’Estat espanyol aturar “el pla d’inspeccions massives als clubs i entitats esportives sense ànim de lucre”. L’alcalde de Mollet, Josep Monràs, demanava regular la situació dels monitors amb altres fórmules que no siguin estrictament laborals, ja que s’incrementen els costos dels clubs, de mitjana, un 33% i això faria que moltes entitats deixessin d’existir.

 


Llicència esportiva espanyola única


També, en relació amb l’esport, el grup municipal d'Ara Mollet-ERC presentava una moció per expressar el seu rebuig a la llicència esportiva única, que recentment ha aprovat l'Estat espanyol. Segons els republicans, aquesta nova regulació envaeix la competència de la Generalitat en matèria d'esports i afebleix els clubs i les federacions catalanes. “La implantació d’aquesta llicència única suposarà un augment de preu de les llicències i desmotivarà les federacions autonòmiques a tenir un calendari competitiu solvent, en perjudici dels seus propis clubs i esportistes”, expliquen els republicans. La moció quedava aprovada amb l’únic vot contrari del PP.

 

 

Edicions locals