Mollet celebra el Dia Internacional de la No Violència contra les Dones

Dimarts se celebrava el Dia Internacional de la No Violència contra les Dones amb la lectura del manifest a la Plaça Major i amb activitats al Centre d’Informació i Recursos per a dones (CIRD) Joana Barcala.

“Avui volem renovar públicament el nostre compromís de sumar esforços i crear sinergies de treball col·laboratiu, també amb els homes, que facin possible construir conjuntament dinàmiques innovadores per avançar en l’eradicació de la violència masclista” demana el manifest que es llegia dimarts, a les 12h, a la Plaça Major.

 


Per la tarda, el CIRD Joana Barcala acollia una representació d’escenes teatrals sota el títol ‘Actuem!’, on es mostraven situacions de la vida real i els passos per a modificar el comportament de la víctima i de l’agressor. També, l’associació d’Artistes Plàstiques CREA va oferir un espai didàctic format per una cinquantena de calaixos de diversos colors que contenien més d’un centenar de missatges amb connotacions en relació a la dona que els molletans van haver de classificar com a positives o com a negatives. Per cloure la jornada es va realitzar l’encesa d’espelmes i un minut de silenci.

Edicions locals