EMFO acompanya als emprenedors per buscar finançament

De moment, dues empreses molletanes ja han aconseguit finançament pels seus negocis.

L’Ajuntament de Mollet, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l'Ocupació (EMFO), treballa amb diverses entitats financeres per informar i orientar les persones emprenedores perquè trobin la línia de finançament que més s’adeqüi a la seva situació. Una de les opcions són els microcrèdits i préstecs de petita quantia, per a  projectes amb dificultats d’accés al finançament bancari tradicional, que ofereixen finançament de fins a 25.000 euros a autònoms i microempreses. En aquests moments, EMFO ha signat convenis de col•laboració amb La Caixa i Ibercaja.

 

 

Un dels beneficiaris de la col·laboració entre aquestes entitats ha estat una empresa d’enginyera i telecomunicacions que s’ha ubicat a Mollet, a qui li han concedit una pòlissa de crèdit i un microcrèdit. Aquestes últimes setmanes, també s’ha concedit un microcrèdit a dues emprenedores que obren una perruqueria a Mollet.

 

 

Les persones que estiguin interessades a desenvolupar el seu projecte de negoci amb el suport i acompanyament d’experts que ofereixen assessorament en matèria de finançament, confecció del pla d’empresa, forma jurídica, poden adreçar-se a EMFO.

 

Edicions locals