La Capella de Música Santa Maria a Viena

L’agrupació musical molletana participarà, per quarta vegada, al Festival Internacional de Coral Adventzauber, que s’organitza en aquesta ciutat vienesa.

Del 5 al 8 de desembre la Capella de Música Santa Maria de Mollet viatjarà a Viena per participar al Festival Internacional de Coral que es desenvolupa a la ciutat d’Adventzauber. La coral molletana oferirà un concert a l’Ajuntament del municipi, tot portant les cançons tradicionals catalanes a Viena. La coral també visitarà el cementiri central de la ciutat on cantarà davant de les tombes de Beethoven, Schubert, Brahms i Strauss, entre d'altres.

 

 

La Capella de Música Santa Maria aprofitarà l’ocasió per anar a la ciutat de Baden, on cantaran l'Ave Verum de Mozart a l'església on va tenir lloc l'estrena d'aquest motet, el 17 de juny de 1791, poc temps abans de morir. També visitaran la casa on va viure Beethoven.

 

 

“Esperem que aquesta anada sigui profitosa per la coral i que continuem cantant les essències més intrínseques del cant coral de casa nostra durant molts anys més”, expliquen des de la Capella de Música Santa Maria.

 

Edicions locals