Mollet recull quasi 34 tones d'aliments en la Gran Recapte

Enguany s'han recollit 33.800kg, un 19% més que l'any passat, quan es va arribar als 22.000kg. A Mollet hi han participat 281 voluntaris en la recollida d'aliments.

La Gran Recapte d'aliments ha superat a Mollet totes les expectatives que s'hi havien dipositat. Enguany s'han recollit 33.800 quilos de menjar, quasi 34 tones que permetrà  assistir durant uns tres mesos a les famílies més necessitades de la ciutat. La solidaritat dels molletans ha sorprès a tothom, ja que la xifra d'enguany supera en un 19% les 22 tones que es van recollir l'any passat. Les expectatives més optimistes de l'organització esperaven arribar als 28.000 quilos de menjar, una xifra que s'ha superat amb escreix. Tots aquests aliments s'han emmagatzemat a Mollet, per donar una resposta més ràpida a la necessitat de les famílies de la vila.

 

Tant divendres com dissabte, els voluntaris que recollien les donacions a les portes dels supermercats de Mollet ja tenien la sensació que la xifra de l'any passat es podria superar. Santiago Gasol, coordinador dels voluntaris al Mercadona de la Vinyota, era optimista dissabte al matí. “Està anant molt i molt bé, teníem previst omplir uns vuit dipòsits, i ja els hem omplert, i encara ens queda tota la tarda del dissabte”, explicava Gasol. En aquell moment, i encara que era aviat per donar xifres oficials, Santiago Gasol ja anunciava que el Coordinador General del Vallès els havia confirmat que s'estava recollint a tota la comarca un 15% més d'aliments respecte l'any passat.

 

La Gran Recapte no hauria estat possible sense la tasca de tots aquests voluntaris. A Mollet s'hi van adherir 281 voluntaris, que recollien els aliments donats i els col·locaven en grans dipòsits de 500 quilos cadascun. La Gran Recapte s'ha convertit en tot un fenomen de solidaritat, com ho demostra el fet que al conjunt de Catalunya, s'han superat els 4 milions de quilos d'aliments.

Edicions locals